Cine suntem

Compania Alpha Partner Security

Fondat în 2014, societatea Alpha Partner Security are peste 10 ani de expertiză și cunoștințe în industria securității.

Prin furnizarea de servicii de securitate de calitate inegalabilă pentru întreprinderile care operează în sectorul privat, Alpha Partner Security și-a obținut succesul prin consolidarea politicii sale, bazată pe integritate, credibilitate și parteneriat cu toți clienții săi.

Principiile după care ne ghidăm

1. Performanță
Cea mai importantă valoare pentru societatea noastră este asigurarea la un nivel ridicat a prestației de pază și intervenție, precum și ridicarea nivelului de pregătire profesională.

2. Integritate

O componentă de bază reprezentând cheia excelentelor relații dezvoltate cu clienții noștri.

3. Onestitate

Se oferă un parteneriat complet clienților în care discreția și confidențialitatea sunt valorile supreme.

Experiența dobândită

Alpha Partner Security pune accentul pe calitate, combinat cu o abordare inovatoare și orientată către client în ceea ce privește furnizarea de servicii de securitate prin implementarea unor echipamente și tehnologii smart, oferind standarde înalte de securitate, un parteneriat complet în care discreția și confidențialitatea clienților sunt valorile supreme.

Alpha Partner Security asigură liniște sufletească, permițându-le clienților să se concentreze pe realizarea obiectivelor de afaceri, mai degrabă decât să se ocupe de grijile și preocupările asociate securității angajaților, bunurilor și locațiilor lor. 

La Alpha Partner Security recunoaștem importanța echipei noastre în furnizarea unui serviciu pentru clienți care depășește media. Noi considerăm că cheia prestării unui serviciu de primă clasă constă în investiția în forța de muncă, motiv pentru care depunem un efort continuu în dezvoltarea personală și profesională a echipei de securitate, în acest fel obținând un nivel mai mare de motivație a personalului și de satisfacție a clienților.