Masina-interventie-Aps

Intervenție Rapidă

Operațiunile de intervenție rapidă se desfășoară prin intermediul dispeceratului central de monitorizare Alpha Partner Security. Toate sistemele de alarmă care sunt instalate clienților noștri sunt conectate și atent monitorizate de dispecerat.

Patrulele mobile sunt în permanent contact cu centrul de comandă și sunt amplasate strategic încât să asigurăm timpi de intervenție cât mai mici.

În cazul unei solicitări a dispecerului de serviciu, referitor la un anumit eveniment petrecut la client precum intrare prin efracţie, panică, incendiu, probleme circuit sirenă, cădere de reţea, echipajele de intervenţie Alpha Partner security acţionează în cel mai scurt timp posibil.

Serviciul de monitorizare și intervenție rapidă

Cât de rapid vă poate ajuta serviciul de pază

Înțelegem că nevoia de monitorizare a securității industriale și comerciale crește în toată țara. În multe cazuri, singura opțiune este de a contacta o companie privată de supraveghere cu experiența și expertiza corespunzătoare pentru a monitoriza afacerea în mod vigilent.
De la monitorizarea completă a cctv-ului, dezvoltarea controlului accesului până la prevenirea pierderilor, Alpha Partner Security vă poate oferi serviciile de supraveghere 24/7 de care are nevoie afacerea dumneavoastră.
În timp ce servim orice proprietate comercială, monitorizarea noastră pentru securitate comercială este, de asemenea, specializată în protecția de nișă, inclusiv securitatea șantierului, consultanța de securitate a cluburilor de noapte, securitatea diferitelor evenimente și multe altele.

Monitorizare 24/7 pentru companiile din Mureș

Indiferent dacă conduceți un sediu sau un magazin de vândut cu amănuntul, potențialul de pierdere și furt este real. Alpha Partner Security vă poate ajuta. Echipa oferă câteva caracteristici și beneficii cu care alte companii de securitate nu pot concura.
Dispunem de personal format din paznici calificați iar motivarea acestora este pe măsură pentru a obține fidelizarea și dedicarea lor.
De asemenea, echipa noastră investește în mod regulat în noi instruiri și echipamente moderne pentru a ne asigura că avem la îndemână cele mai noi instrumente pentru a vă putea servi. Când alegeți serviciile noastre de pază și protecție, puteți fi sigur că primiți servicii de la paznici care dispun de echipamente, abilități și cunoștințe pentru a face față sarcinilor și a oferi rezultate care depășesc așteptările.

Ai un obiectiv ce necesită protejat? Contactează-ne!

0731-021.379