Paza-si-Patrulare

Servicii de pază și patrulare

Aveți nevoie ca proprietatea dumneavoastră să fie verificată în mod regulat pentru a descuraja activitatea infracțională și pentru a vă asigura că toate bunurile sunt în siguranță?

Pentru clădiri de birouri, mall-uri, parcări, parcuri industriale, centre de depozitare, șantiere sau cartiere rezidențiale,  serviciile de pază și patrulare oferite de firma de pază Alpha Partner Security sunt soluția inteligentă, oriunde este nevoie de personal de securitate.

Agenții noștri cu înaltă pregătire vor patrula la locația dumneavoastră, pentru a vă asigura că proprietatea și bunurile nu sunt în pericol.

Servicii de Pază și Protecție Companii

Siguranță sporită

Când contractați o echipă profesională de supraveghere a sediilor, aceasta oferă liniște sufletească atât pentru angajați cât și pentru clienți.
De asemenea, exprimă faptul că sunteți îngrijorat de siguranța și bunăstarea tuturor. Cu serviciile Alpha Partner Security la fața locului, vă puteți simți încrezător că mediul de muncă pentru angajații dumneavoastră este cât se poate de lipsită de stres, deoarece există un lucru mai puțin la care trebuie să se gândească în timp ce sunt la serviciu.
De asemenea, se asigură că clienții și partenerii dvs. vor fi întâmpinați într-un mediu controlat și lipsit de pericole.

Ai un obiectiv ce necesită protejat? Contactează-ne!

0731-021.379